Ga naar de inhoud

Dia’s – Negatieven – Oude foto’s

Kijk weer met veel plezier naar uw dia’s, negatieven en oude foto’s. U kunt ze over laten zetten op DVD, zodat u met moderne aparatuur uw oude fotomateriaal weer kunt bekijken.

mini dv – video 8 – VHS videobanden overzetten op dvd

Het digitaliseren van film gaat niet alleen over apparatuur.

– Bij het overzetten van films dragen wij met onze kennis en ervaring voor een belangrijk deel bij aan het uiteindelijke resultaat.

– Het dupliseren van video naar DVD en harde schijf.

Heeft u een PAL tape die naar NTSC omgezet moet worden, of omgekeerd natuurlijk, wij regelen het voor u!

In bijvoorbeeld Amerika wordt nog steeds gebruik gemaakt van het NTSC systeem, in Europa maken wij gebruik van het PAL systeem. Verschillende systemen kunnen resulteren in problemen met afspelen. Inmiddels zijn DVD spelers in Europa meestal wel in staat NTSC DVD’s af te spelen, maar omgekeerd, PAL DVD’s in Amerika afspelen is nog een probleem.

Ook bij cameratapes bestaat er een verschil tussen NTSC en PAL.

Tapeformaten en DVD’s kunnen in PAL of NTSC zijn opgenomen en hierdoor problemen opleveren. Bedrijven met relaties in Amerika kunnen een tape laten omzetten naar NTSC, zodat deze ook daar bekeken kan worden. Deze conversie van PAL naar NTSC of omgekeerd, kunnen wij vanaf vrijwel elke mastertape maken

U hebt leuke filmpjes op een bandje ( mini dv/video 8 ) staan en u wilt deze graag op dvd gebrand hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zetten u filmpjes ( mini dv/video 8 ) graag over op dvd, zodat het voor u makkelijker is om eens van uw digitale herinneringen te genieten.

Een dvd/cd schijfje in de dvd/cd speler stoppen is toch wat handiger dan elke keer die camera aan te sluiten op tv.

De kosten voor het overzetten van een filmpje zijn :

* € 19.99 (het bandje wordt overgezet 1:1 dus zonder knip of plakwerk) dit is inclusief een dvd schijf + doosje+leuke hoes.

* € 19,99 incl.DVD case, maar zonder menu en hoes.

*U kunt de bandjes opsturen of langs brengen, zelf weer ophalen of laten bezorgen..

* Tevens zetten wij uw VHS videobanden over op DVD-schijf. .

*De prijzen zijn exclusief verzendkosten .